Fest & Event

Fest & Event
– Generösa festvåningar i Göteborg

På La Venue anordnas allt från sagolika bröllop till maffiga julbord a la Disney i en av stadens ståtligaste byggnationer. Sedan 1883 har Kungsportsavenyn utgjort en del av det som kallas Avenyns entré, en festvåning mitt i centrala Göteborg.

Våra vackra salar är av sekelskiftesmiljö med vinterträdgård där det finns plats för mingel. Vi har det mesta att erbjuda, allt från festvåningar till chambre separée. För oss är det en ynnest att bidra med personlig service och uppfylla de önskemål ni har för er tillställning. Våra ståtliga lokaler lämpar sig utmärkt för alla typer av evenemang. Fira guldbröllop ordentligt med stora släkten, eller varför inte ha en grandios Kickoff med maskeradtema och dryckesprovning. En given succé.

Festlokaler med häpnadsväckande upplevelser

När ni bokar festvåning så har ni möjlighet att planera era egna menyer utifrån specialkost, allergier och specifika önskemål – Allt tas i hänsyn. Vi anpassar upplevelsen efter land och kultur med passande drycker som förhöjer smakerna. Våra menyer är väl genomtänkta av våra meriterade kockar, allt som ligger på tallriken finns där av en anledning. Självklart kan ni ändra i våra befintliga menyer om ni önskar det. Oavsett är vi övertygade om att det finns något som passar er.

 

Varmt välkomna att kontakta
oss om ni vill anordna fest eller
event i våra lokaler

Våra salonger på La Venue

Galleri

Klicka på bilderna nedan för att öppna galleriet